Roompot Texel

Roompot Texel, last minute mogelijkheden.

Vind hier alle aanbiedingen en last minutes van Roompot Texel De Koog. Bekend staand als Kustpark Texel.

texel.net banner

Alles over dit last minute Roompot Texel park op de Koog.

Met Roompot Texel wordt Kustpark Texel bedoeld, een last minute Texel vakantiepark op de Koog.
Kustpark Texel is een groen vakantiepark met natuurbeleving en zwemparadijs. En dat is een unieke combinatie. Indien je een last minute Waddeneilanden wilt boeken voor een groep van 2 tot en met 8 personen, zit je bij Kustpark Roompot Texel goed. Ook kun je er een last minute Texel met infraroodsauna huren.

Meer last minutes De Koog

Wil je weten of er nog meer last minutes op De Koog, Texel zijn? Zie hier last minutes Texel De Koog.

Heerlijke huisjes aan zee banner


Huisdieren welkom bij Roompot Texel

In een aantal last minute bungalows op last minute kustpark Texel zijn huisdieren toegestaan. Er zijn echter ook huisdiervrije accommodaties. Het is meestal wel mogelijk een last minute Texel met hond bij Roompot Texel te huren. Ook bij vakantiepark Boomhienke, een ander Roompot park op de Waddeneilanden maar gelegen in Ameland.


Last minute met sauna bij Kustpark Texel boeken

Je kunt bij Kustpark Texel een last minute vakantieverblijf met sauna boeken. Uiteraard alleen indien beschikbaar. Er zijn enkele 6 en 8 persoons last minute bungalows op Roompot Kustpark Texel met privé infraroodsauna.


Last minute bungalows Kustpark Texel mindervaliden

Er zijn bij Roompot De Koog 4 vrijstaande bungalows welke geschikt zijn voor een mindervaliden vakantie Texel. Het betreft de mindervaliden bungalows voor 4 en 6 personen. Deze bungalows zijn aangepast voor mindervaliden. Zo heeft de vrijstaande bungalow met huiscode T6BM diverse aanpassingen. Bij Roompot vind je veer meer aangepaste huisjes en mindervaliden bungalows.
Hier vind je alle aangepaste huisjes en bungalows in Texel.

vrouw in rolstoel op het strand

Rookvrije vakantie op Texel

Een rookvrij huisje Texel boeken? Dan zit je bij Roompot Texel goed want bij Kustpark Texel zijn er maar liefst 21 chalets, bungalows en vakantiehuisjes rookvrij. Rokers kunnen dus geen last minute Texel op dit fijne Roompot vakantiepark boeken.


Landal texel banner