Last minute Texel met hond

Voor wie een last minute Texel met hond wil boeken

Last minute Texel met hond boeken? Texel is één van de meeste geboekte Waddeneilanden voor een korte vakantie met hond. Zoals last minute weekendje weg met hond Texel of midweek. Er zijn bijna altijd wel last minute mogelijkheden met hond in Texel. Zowel particulier als op last minute parken met hond.

texel.net banner


Vakantieparken met hond Texel

De makkelijkste manier om een last minute Texel met hond te boeken, is gebruik te maken van een aanbieding van een vakantiepark Texel waar huisdieren welkom zijn. Op Texel zijn met name de volgende last minute parken aantrekkelijk om er een weekendje weg, midweek of langere vakantie met hond Waddeneilanden te boeken:


uitwaaien in de wind hond op Texel

Tot 1 dag voor vertrek je last minute Texel boeken

Indien je kiest voor een last minute Texel met hond en verblijf op een vakantiepark kan je meestal tot 1 dag voor vertrek nog je vakantie of uitstapje boeken. Houd er wel rekening mee dat je voor je last minute vakantie Texel wel afhankelijk bent van plaats op de veerboot. Reserveer een plek op de veerboot voor je een last minute huisje of bungalow op een park in Texel boekt. Boek je een last minute Texel met hond particulier, wordt aangeraden dit tenminste 3 of 4 dagen voor vertrek te doen.


Geef bij het boeken op dat er huisdieren mee gaan

Belangrijk, op de meeste vakantieparken op Texel verhuren ze huisjes en bungalow met en zonder huisdier. Er zijn dus ook huisdiervrije huisjes en die zijn niet toegankelijk voor een last minute met hond. Door op het reserveringsformulier aan te geven dat er 1 of meer huisdieren mee gaan, voorkom je dat een huisdiervrije accommodatie toegewezen krijgt op het last minute vakantiepark met hond. Controleer dat nog wel op je boekingsbevestiging.

gezin met hond op het strand van Texel

Extra kosten voor overnachten met huisdieren

Het is een feit dat de meeste vakantieparken in Nederland een vergoeding vragen voor het overnachten van huisdieren. Dat is ook zo bij de last minute vakantieparken in Texel. En op die vergoeding wordt meestal geen last minute korting verleend. Op de informatie pagina over “vakantie met huisdieren” van het betreffende park staat aangegeven wat de kosten voor het meenemen van huisdieren zijn. Deze en andere kosten vind je ook terug op de boekingsbevestiging van jouw gehuurde last minute accommodatie op het betreffende park. Daarnaast vind je hier meer accommodaties voor een vakantie met hond op Texel


Particulier huisje met hond Texel boeken

Wie liever voor een particulier huisje Texel met hond gaat, kan meestal ook kiezen uit diverse last minute met huisdier mogelijkheden. Houd er echter rekening mee dat in de zomervakantie, voorjaarsvakantie en herfstvakantie veel particulier huisjes met hond Texel vroegtijdig volgeboekt zijn. Het is dus af te raden een last minute Texel met hond 1 dag voor vertrek bij een particuliere huiseigenaar te boeken.


hond spelend in de branding van Texel

Groepsaccommodatie Texel met hond boeken

Texel is ook ideaal voor een groepsvakantie of weekendje weg met een vrienden- of familie groep. In veel groepsaccommodaties Texel zijn huisdieren toegestaan. Het is echter af te raden een groepsaccommodatie met hond Texel kort voor vertrek te boeken. Bij het verhuur klaar maken van een groepsaccommodatie komt meer kijken dan bij een bungalow of vakantiehuisje en daar komt bij dat je zeker als groep op tijd een plek op de Veerboor Den Helder-Texel moet reserveren.


Last minute hotels Texel waar huisdieren welkom zijn.

Op Texel vind je diverse hotels waar honden mogen overnachten. Indien je een bijvoorbeeld een last minute weekendje Texel wilt doen of één nacht in een hotel met je hond wilt overnachten zijn er een aantal hotels aan te raden.


3 voorbeelden

Dit zijn slechts 3 voorbeelden van hotels in Texel waar huisdieren onder voorwaarden toegestaan zijn. In de praktijk zal het niet altijd meevallen een last minute hotel met hond te boeken. Dat is niet alleen van toepassing bij last minute overnachtingen met hond op Texel maar ook op de andere Waddeneilanden. Een hotel met hond aan zee is in de regel moeilijker te boeken dan bijvoorbeeld een hotel met hond op de Veluwe. In de regel maak je in de Cocksdorp de meeste kans. Dat geldt ook voor een vakantiepark met hond.

Hollands weer op Texel

Hotelchalets bij de Krim

Vakantiepark de Krim op de Cocksdorp heeft ook een uniek aanbod in hotel chalets. Dat zijn luxe chalets met hotel service.
In deze hotel chalets zijn huisdieren welkom. Indien beschikbaar kan je een last minute hotelkamer bij de Krin Texel boeken. Dat kan ook voor één nacht of lang weekend.


Landal texel banner